fredag 6. februar 2009

Huset tar form...


To veldig fornøyde karer.

1) Mannen som allerede har tatt i bruk kontoret sitt med nyinnkjøpt brukt kontorpult med tekniske dupeditter. Rett nok er det lite annet som er på plass i kjelleren, men det ser ikke ut til å bry Mannen mye, så lenge internett og programvare fungerer og kartet over Italia er på plass :-)

2) Eldstemann er også superfornøyd. Her klistrer vi opp resten av tapetfigurene, i tillegg er globus og stjernerullegardin på plass. Solsystemet som kan fjernstyres er ikke like lett å sette opp, så det får vente noen dager til.
Minsten sitt rom er nå også så å si ferdig. Her er tapetfigurer med fly, biler og tog på plass. Nytt skap og hylle samt lys er også satt opp. Nå mangler kun bilder og et par vegghyller.

Kjøkkenet er spåass uferdig at her viser jeg i stedet utsikten fra vinduet med terometeret, som desverre fungerer, mht gradene som vises her.


Heldigvis er utsikten fra stuedøra bedre enn dette. Pappa og Mannen fylte hengeren med søppel her om dagen, så nå er lite vi må kjøre vekk. Og godt er det, for det er allerede blitt kjørt to turer til Grønmo. Det er utrolig så mye skit som samles opp under oppussing!


Første middag med besøk etter innflytting. Stua begynner allerede å ta form.

I morra tar vi en svipptur til hjemtraktene i bursdagsfeiring, og så får vi fortsette prosjektet - "bli ferdige". Synes egentlig det er ganske morsomt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar