søndag 26. april 2009

Du vet at det er DEN dagen...


Jepp, i dag har det vært DEN dagen. Den dagen du vet - da alt går på tverke. Dagen da sausen skiller seg og inkassobrev kommer i posten, selv på en søndag.

På slike dager er det lett å la seg rive med av tingens iboende dævelskap, men i stedet har jeg bestemt meg for å la være. I stedet har jeg tenkt at denne dagen, denne dagen vil jeg prøve å møte med kredoet til Frk.Makeløs. Jeg skal "velge å la den være fantastisk"! Gudene skal vite (om man tror på dem eller ikke) at det har vært vanskelig i dag.

Det begynte når klokka så vidt var passert 00.00:

- Minstemann våkner - illsint og veldig lei - er det magen eller tennene tro?
- Minstemann nekter å sove - sitter på fanget mens mamma og pappa ser ferdig Sopranos (vendt vekk fra skjermen må vite).
- Minstemann har sovnet og våknet igjen. Klokka er nå 01.30 - Dentinox hjelper ikke. Hva nå? Melk, igjen?
- Minstemann har sovnet og våknet atter en gang. Klokka viser 04.30. Pappa legger seg på sofaen, mamma tar minsten i storsenga.
- Det er morgen - klokka er 06.30 og pappa står opp med natt-tyrannen som nå er våken og noe blidere enn i natt. Mamma får enda sove litt til.

- Mange timer har gått fint, mamma og minsten er på vei ut av Plantasjen med en haug med planter. Klokka er nå 15.35, det er 25 minutter igjen til eldstemann skal hentes i barnebursdag, og så skjer det katastrofale! Mamma mister bilnøkkelen i planteposen i det hun smekker igjen lokket til bagasjerommet! Skaden er skjedd. Hun kommer seg ikke inn i bilen!
- Det går slag i slag. Pappa løper for å hente eldstemann i barnebursdag, mamma ringer alle som har bil, ingen kan hjelpe, drosje er redningen. Etter 20 minutter med illsint hyling fra minsten, som slett ikke vil holde seg i ro på parkeringsplassen på Plantasjen før drosjen kommer, hopper mamma og sønn inn i drosje.

- Alle er vel hjemme igjen og plantene i hus. Mamma er i gang med middagen da plutselig-poff- lyset i vifta over komfyren går, sikringen ryker og huset er mørklagt. Samtidig kræsjer playstationspillet til pappa. Vil dette ingen ende ta?
- Nei, en kjele smelter hull i en spisebrikke mamma er veldig glad i før det ser ut til å roe seg for kvelden. Dagen er ennå ikke over og nå spiller LSK mot RBK på Åråsen. Hvordan skal dette gå?

Vel jeg velger å se fantatisk på det:
- Guttene sover søtt
- Plantene kom vel hjem
- Gubben er på Åråsen ( Det får gå som det går)
- Og jeg begynner å få roen..kanskje jeg skal våge å plante litt?
Bildene er tatt på verandaen i kveldssol.

Gi Kudos til denne saken!

3 kommentarer:

  1. Jeg syntes det er flott å se positivt på det =) Slike dager er helt pyton, man skjønner det ofte på de to første tingene som går galt at det bare er starten på en lang dag med uheldige episoder. Nydelig bilde fra verandaen, lyset fra kveldssolen er vakkert!

    SvarSlett
  2. Man prøver jo så godt man kan, men LSK tapte gitt... Det måtte jo gå slik dagen tatt i betraktining.

    SvarSlett
  3. Virker jo som du har hatt en søndag med spenning :) Bra du velger å se positivt på det, ta minnene fram om noen uker så kan det hende du får deg en latter. Tja kanskje ikke når det gjelder tapet til LSK, men resten :)Flott bilde :)

    SvarSlett