lørdag 16. mai 2009

Fjern søpla fra fotballstadionene!

Akkurat i det man var glad for at NRK hadde gjeninnført tippekampen klokka 16.00 på lørdager slik at småbarnsfamilier igjen kunne få ta del i moroa på stadioene rundt omkring, så hører man om fotballpøbler som slynger askebegre og glasskår uten å ta hensyn til folk rundt seg. Nå skjedde dette på et utested og ikke på stadioen. Men alle fotballklubber har ikke bannlyst disse gruppene fra kampene. Heldigvis så ble ikke 1-åringen som befant seg i nærheten av angrepet skadet, men det er ikke det det handler om.

Når skal supporterklubbene, samt fotballklubbene ta ansvar og kaste søpla ut? Samme hva disse gruppene kaller seg. De har ingen ting på fotballstadioene å gjøre! De lager bare kvalm og gjør stemningen utrygg for folk som faktisk bryr seg om fotball.

Fjern søpla, nå!

2 kommentarer:

  1. Er vel ikke så veldig mange som er uenig i det. Det er imidlertid ikke på fotballstadion de er. Dette har nemlig ikke noe som helst med fotball å gjøre. De fleste av de involverte er allerede utestengt fra stadion. Som du sikker fikk med deg, så skjedde ikke dette på en fotballstadion.
    Kjernen til dette problemet er faktisk at media og andre skriver om det, det er akkurat det disse taperene vil oppnå. Derfor og nettopp derfor knytter de seg til fotballklubber, for da går media rett på limpinnen og skriver om det...samt en del bloggere :-| ....og vi som kommenterer på blogger ;-)

    SvarSlett
  2. Enig med M-J her, det er ikke på stadion de slåss, hadde det vært det hadde det vært ramaskrik.
    Vi har liksom lite å vinne på å kaste de ut av stadion og klubben osv, dialog med grupperingene er nok faktisk det beste fordi de slutter faktisk ikke med slåssinga om de bare blir nekta inngang på kamp. Stenger en de ute blir miljøet mer lukka og det ønsker en jo ikke, derfor bør en være forsiktig med å nekte folk adgang til kamp fordi de går i feil gjeng.

    SvarSlett