torsdag 28. mai 2009

Høyreekstremisme i vinden - Dagens beste!

I de siste dagene har det blåst vind i de høyreekstreme seilene igjen:
Irving-saken har jeg behørig omtalt, og det at Vigrid stiller lister i Buskerud fikk vel nok plass på nyhetene i dag. Men dagens beste er vel nyhetene om at høyreekstrestremistene i Tyskland boikotter naziklesmerket Thor- Steinar, etter at butikk-kjeden ble oppkjøpt av arabere!

Snakk om bomkjøp. Kjøperne er i harnisk! Jeg må si jeg humrer høyt her jeg sitter. Jeg undrer, kanskje araberne faktisk kjøpte Thor Steinar med vilje, slik at ingen ville kjøpe klærne så merket slik ville "gå åt skogen... ?". Det er jo ikke utenkelig siden eierene i tillegg har lansert kolleksjoner som de trofaste kjøperne ikke har råd til. Slå den! Det er jo utrolig festlig da. Høyreekstreme som boikotter nazi-klær fordi arabere eier merket. Oh, the irony of it!

Hva blir det neste?

13 kommentarer:

 1. He he, enig i at dette var ukens morsomste. Utrolig bra og fantastisk ironisk. Jeg ser for meg den forvirrede nazigjengen som kommer for shoppe og møter en gjeng med arabere der. he he

  SvarSlett
 2. Jeg tror ikke hovedpoenget er at det er en araber som har kjøpt kjeden, men at nynazistene er imot kapitalisme og konsumsamfunnet med dyre merkeklær osv. For dem dreier det seg om at noen idealister har solgt ut til storkapitalen.

  SvarSlett
 3. Adolf Hitler samarbeidet med araberne. Muftien av Jerusalem besøkte Adolf i 1941 tror jeg det var og diskuterte "jødespørsmålet"

  SvarSlett
 4. Er virkelig en Nasjonal sosialist høyreekstrem ?
  Eller er det en sosialist sin måte å "kaste" dritten til den andre siden i politikken ?
  NSDAP - Nasjonal sosialistisk tyske arbeiderparti (Som ikke likte jøder).
  Med andre ord venstreekstreme ?
  Se på Slobodan Milosevic, var han sosialist ?
  Er svaret ja ?? OK
  Slobodan og vennene derv med etnisk rensning av muslimer. Men da blei han kanskje høyreekstrem eller ?

  Nazist = Venstre ekstrem

  SvarSlett
 5. De såkalte "nynazistene" finner du her.
  www.npd.de

  SvarSlett
 6. Det er vel neppe jeg som har funnet opp begrepet "høyreekstremisme" - http://snl.no/h%C3%B8yreekstremisme -

  men du kan jo prøve deg på å omdefinere begrepet, så får vi se om du får gjennomslag: http://snl.no/.bidra

  SvarSlett
 7. Argh... Er så lei sosialistene og måten de spiller på at høyresiden er en gjeng med nazier. Eneste måten de føler de kan beholde makta på er å få folk til å føle seg som nazister hvis de stemmer Høyre eller FrP. Vi får se hvor mange stemmer vakleregjeringa får i valget. De klarer jo ikke engang å holde på sakene de kjemper for, ustabile surrehuer hele gjengen som sykemelder seg så snart de kan. Noen som garanter får NAV penger ja...

  SvarSlett
 8. Herregud. Det er da vel bare de mest ekstreme på venstresiden (og jeg er ikke engang sikker på dem) som påstår at man er nazi hvis man stemmer FrP.

  At ganske mange på venstresiden mener at det herjer en ulegitimert paranoia ovenfor innvandrere i Norge idag er noe helt annet.

  Ellers kan man nepper ha vært opptatt av politikk særlig lenge hvis man tror at denne regjeringen er spesielt ille.

  SvarSlett
 9. å dette sklir ut ser jeg.. poenget er ikke om man er nazist om man velger å stemme FRP, poenget her er at det er URKOMISK at det er arabere som har kjøpt opp klesmerke og pressa nazistene ut der de hører hjemme...i grøfta.
  Fantastisk!

  SvarSlett
 10. Haha, er enig i at det var komisk, men det er jeg jo helt umulig å skrive noe der ord som "araber" eller "høyreekstrem" inngår uten at det sklir ut.

  SvarSlett
 11. Herregud, så mye dumt!!
  La nå folk få hate hvem de vil... Alle har rett til å gå med klær på kroppen! Samme f*** hva slags merke det er da vel! Ser dere noe dere ikke liker, så lukk øya og gå videre!

  SvarSlett
 12. jasså samarbeidet Araberne med Hitler om Jødespørsmålet?alle sammen altså,vel det var dem i såfall ikke alene om.Det var såvist ikke mangel på hjelpere i Europa heller,selv Norge somm var okkupert hadde da jaggu nok av folk som pissa mannen med bart oppetter ryggen,kasje du sjøl ville trives i svart uniform og høye skinnstøvler.At araberne har tatt over sjappa er nesten til åe seg forderva over,hadde vært artig om butikken har video overvåkning og hadde filma trynet på nazzene.

  SvarSlett
 13. Stormuftien av Jerusalem besøkte ikkje berre Hitler i Berlin, han flytta dit etter 1936-oppstanden i Palestina, og organiserte tre divisjonar i den sålalla muslimske SS (divisjonane Skanderbeg, Handschur, og Kama)
  Øverstkommanderande for den panarabiske hæren i Palestina under 1948-krigen, FAWSI AL KAUKIJ, var oberst i SS under krigen, med røynsle i jødeutrydding og anti-sionistisk arbeid både i Nederland og på Balkan. Tyske fly støtta den arabiske "four square" revolusjonen i Irak i 1941 mot det britiske koloniveldet.Ab el Nasser drog til El Alamein for å samordna ein egyptisk antikolonialistisk revolusjon med eit mogeleg tysk gjennombrott på Egypt-Libyafronten. Så nazistar og arabarar samarbeidde godt og nært, mot dei vestlege kolonimaktene og sionismen.

  SvarSlett