torsdag 14. mai 2009

Kim Friele redusert til mediaklovn?

Det er synd, veldig synd, at Kim Friele velger å bruke samme taktikk hver gang hun har noe viktig å si. Hun brøler. Forurettet, sint og full av vulgære utspill. "Silkehomser", "intellektuelle onanister", "gratispassasjerer", glefser hun!

Og hun har så rett. Disse kjendishomsene skålte for Nina-Karin Monsen. De svingte chamapgneglassene sammen med hun som vil ekteskapsloven til livs. Og de står for det, og gir regelrett beng i at det er homoaktivister som Kim Friele som har kjempet fram de rettighetene de nyter godt av i dag.

Kim Friele hun blir forarget, og tordner mot svikerne. Og i det hun gjør det så forsvinner budskapet. Tilbake står vulgaritetene og brølestemmen. Innholdet, rettighetene, som hun så varmt vil fremme, de drukner i støy. Støy avisene og journalistene elsker. Hun blir en bråkete klovn. En mediaklovn.

Og det er trist. For bak bråkestemmen er det en viktig røst som burde høres. Et viktig budskap som burde tas inn. Det spørs om noen gidder å høre etter...

Gi Kudos til denne saken!

4 kommentarer:

 1. Hun burde slutte mens leken er god.

  SvarSlett
 2. Kunseten å ordlegge seg "korrekt" må læres for å bli tatt alvorlig. Desverre for Kim Friele.

  SvarSlett
 3. Kim Friele skjønner ikke at folk faktisk må få gjøre det de vil..hun bedriver også mobbing og trakassering i god, gammeldags rød stil.."Er du ikke med oss, så er du mot oss og en fiende"..

  Jeg respekterte Friele før, men nå har jeg mistet den respekten.

  SvarSlett
 4. Etter dette minikurset i "Skikk og bruk for folk med meninger" som ender i en rar konklusjon om at, eller et halkvedet vers om at.. noen neppe gidder høre etter hva Friele mener for hun er så uskikklig i munnen, så kan jeg love deg at det er mange som hører etter. Vi får med oss kraftutttrykkene også, uten at det skjemmer budskapet. Friele har feilet på ett punkt, da hun har kommet med hentydninger om at visse stemmer skal/bør kveles. Det blir helt feil.

  Jeg og mange andre mener at premiering av rungende usaklighet og menneskeforakt er mye verre enn at Friele blir forbanna. De som lar seg overdøve av medias krisefryd i så måte har ikke skjønt bæret.

  SvarSlett