søndag 10. mai 2009

Meny uke 20 - fra hverdag til fest!












Så har jeg vaska gølvet...jepp...noe sent en søndagskveld, og så er det på tide å tenke ut menyen til 17.mai-uka. Vi får svigers og Mannens 90 -år gamle mormor på besøk, så her blir det salig blanding mellom hverdag og fest!

Meny uke 20

Man - Kyllingkjøttboller i søt chilisaus med ris og grønne erter
Tir - Fersk tomatsuppe og pannekaker
Ons - Risotto med spekeskinke, erter og parmesan
Tor - Grillet laks med gnocchi, revet parmesan og tomatsalat
Fre - Hjemmelaget pizza - Trygves spesial
Lør - Burritos
Søn - Tradisjonell 17.maimeny - Reke/Karbonadesmørbrød/Spekeskinke og eggerøre - Bløtkake med jordbær

Velbekomme!

Er det noem som ønsker oppskrifter fra menyen, syng ut, så skal jeg se om jeg kan få publisert noen etterhvert!

Matprat
DB

Gi Kudos til denne saken!

2 kommentarer:

  1. Øøøøøh, det var vel ikke DU som vaska dassen og kjøkkenet, var det vel?

    SvarSlett
  2. Figure of speech, rydda og vaska jo resten...

    Petimeter!

    SvarSlett