lørdag 2. mai 2009

Periferiparti på plakaten.

Så var det dette landsmøtet til KrF da. Det er rart med det, hvor mye mediablest det genererer, selv når et parti med en oppslutning på under 6 % i befolkningen holder landsmøte. Rarere er det enda at vi lar oss irritere, provosere, eller undres over av at en fraksjon av indremisjonærer og bedehuskristne refererer til homofili som "unaturlig". Dette kan da umulig overraske?

Det som jeg derimot stiller meg undrende til er at et helt KrF-landsmøte går inn for å reversere ekteskapsloven. Dette viser jo at det ikke er bare denne reaksjonære fraksjonen som er i utakt med samtiden, men hele partiet.

Nå bekymrer ikke det meg stort at KrF har gått inn for dette. KrF er og blir et periferiparti, og det at de slipper til stemmene fra fortiden i fullt medialys, gjør at alle potensielle velgere får bekreftet at KrF ikke er interessert i å få deres stemme. Flott, sier jeg. Vi trenger partier som søker å favne essensen i den tiden vi lever i . Som søker å gi alle nordmenn, uavhengig av hvor mange generasjoner de har holdt til her i nord og hvem de ønsker å dele dobbeltseng med, samme plikter og rettigheter. Vi trenger ikke KrF, og fortsetter de å grave seg tilbake i tiden så er det ikke lenge før partiet havner nettopp der, nedi grava.

Gi Kudos til denne saken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar