mandag 18. januar 2010

Uke 3Endelig har jeg levert hjemmeeksamen og er forhåpentligvis ferdig med studier for en stund. Det er rart å være nettstudent. Litt slitsomt, litt ensomt, veldig tenksomt og veldig vanskelig å motivere seg. Skulle nesten ønske at man hadde en coach, slik som man får på Vektklubb.no foreksempel. Ikke en ekte coach,men en slik automagisk robot som popper opp i mailen din, eller på læringsplattformen din, bare for å si: Hei. Nå må du lese, ikke sitt der på twitter hele kvelden, les les!

Men nå er jeg altså ferdig. Når karakteren er i boks (Håper jo at jeg ender opp med å bestå), så skal jeg publisere en lengre post om det å studere på nett. Det er både fordeler og ulemper kan man si. Tenker også på å publisere deler av hjemmeeksamen. Noe av det kan være interessant, i allefall i skolekretser.

Nok studiepreik, og til indrefiléten denne uka: Ukesmenyen!

Forrige ukes meny hadde to umotvistelige vinnere: Den allerede omtalte "Den beste brokkolisuppa" og "Dahl (linsecurry) med nan og raijta". Mannen er nå hekta på to "ikke pastabaserte" vegetarretter! Og de inneholder linser og kikerter. Det synes jeg er stas.

Så til denne ukas meny:

MENY UKE 3

man - Tyrkiske kjøttboller m/bulgur og salat
tir - Hjemmelaget betasuppe m/ mager kjøttpølse/flatbrød
ons - Hjemmelagde fiskepinner m/coleslaw og hjemmelagd potetmos
tor - Tandoorikylling med ris og raijta
fre - Calzone m/mozarella, tomat og skinke
lør - Hjemmelaget kyllingburger i grovt hamburgerbrød med salat
søn - Fiskepudding i hvit saus med poteter, gulrøtter og purre

Ingen klare vegetarretter denne uka. Calzonen og betasuppa kan lett gjøres helt vegetar ved å sløyfe skinke og pølse. Uansett er det ikke mye kjøtt i disse rettene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar