fredag 26. februar 2010

Start spreading the news!

Det ser ut til å ordne seg. Går alt etter planen tenker Mannen, barna og jeg å ta oss en fem-dagers tur til New York i høst. Etter at tanken plantet seg i hodene våre, klarer vi ikke helt å bli kvitt den. Selvsagt får vi velmenende råd fra nære og kjente om at det kan bli slitsomt, med den tidsforskjellen, og med alle menneskene i storbyen. Det er sant. Og vi har tenkt på det, men kommer det til å overskygge alt? Minsten kommer til å være nærmere 3 enn 2, og eldstemann godt over 6. Vi tenker positivt, og mener det vil gå bra. Det er jo så mye moro de kommer til å oppleve. I tillegg skal vi jo leie en leilighet i sentrum slik at komforten blir bra for store og små. Er det noen som har reist så langt på 5-dagerstur med barn før og har gode råd? Er det noen som har tips til hva vi bør se og gjøre? Tar i mot alle råd og tips med takk!

Bilde laget med wordle.net

2 kommentarer:

  1. Du burde selvsagt ikke dra til New York - men heller en liten tur til midvesten... Fly til Detroit og ta en liten tur innom Grand Rapids eller Greenville for lunch på vei fra Detroit til Chicago. Mye bedre!

    SvarSlett
  2. Hehe! Hadde vært gøy å se Midtvesten også, samt spist lunsj sammen. Denne gangen blir det nok New York, men vi har tenkt oss på en skikkelig USA-turne når barna blir litt større. Da kan vi legge Greenville inn i reiseruta!

    SvarSlett