mandag 5. april 2010

Påsken er over, men mat må en ha!












Da var påsken over for denne gang. Det har vært deilig med fri. Det beste minnet fra denne påsken må være tre 6-åringer som ivrige brukte timer i hjemmelaget hoppbakke. Jeg tviler på at jeg var så flink på ski som flunka ny seksåring...

Påskematen var temmelig tradisjonell, men både lam og ørret metter mange mager, og gjorde mang en påskegjest mette og fornøyde. Ukas meny blir noe mer internasjonal og vårlig.

Her er meny for uke 14

man - Baltikylling m/kikerter, ris og libabrød
tir -  Barbeque svinefilet m/maiskolber og grønn salat
ons - Sprøstekt sei m/råstekte poteter og ratatouille
tor - Penne m/kremet tunfisk  og rucculasalat
fre - Fiskeburger m/grove hamburgerbrød, tomat og løk
lør - Linseboller, hjemmelaget pommes frites og tomatsalsa
søn - Reinsdyrshakk m/potetlokk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar