mandag 3. september 2012

Høstmat

Det er nydelig vær ute, men et drag av høst i lufta. I helga spiste jeg både salt lammekjøtt og rømmegraut. Det ga mersmak. Jeg liker å ta vare på norske mattradisjoner, selv om det også er spennende med internasjonale retter på menyen. Derfor blir det ofte lett miks på ukesmenyene mine. Likevel må jeg med gi at rømmegrøten på Golsfjellet var en større kulinarisk opplevelse enn kebaben på Fagernes.

Ukesmeny Uke 36

man - Hjemmelagde kjøttkaker med stuet spisskål og poteter
tir -    Pita med skinke,mais,salat og kesamurtedressing
ons -  Rødspette med byggrispilaf, kapers og grønnerter
tor -   Hjemmelaget betasuppe
fre -   Kyllingburgere  m/grovt brød og salat
lør -   Bursdagstaco hos broder'n
søn-   Lettsaltet torsk m/bacon,poteter og rotgrønnsaker

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar